3D肉蒲團觀後感。。。。。要大家失望了。。簡單翻譯版

以下分數以10分為滿分

劇情: 1.5 (成個故事好無聊,好差,人物關係中間冇交代之餘,實制故事只有30分鐘左右,結局有落雨收柴既感覺,爛,爛到AV都不如,中間既性愛場面絕大部份可以cut)
3D特技: 5分(電腦畫既都3D既,不過人物唔3D,但係始終都係阿凡達之後最3D既戲,但係同阿凡達冇得比)當合格
血腥場面: 3分,一冇必要,二有d好假
性愛場面: 1分(好假,浴室強姦果幕埋明屎忽撞肚,埋明唔岩位,呻吟聲好假)
搞笑程度: 3分
演員:
原紗央莉: 做返本行,真係好淫,8分
周紡雪子: 做返本行,但唔夠淫,5.5分
葉山豪: 6分,因為角色完全睇唔倒太多演技可言所以俾6分算
藍燕: 做得真係幾好,7.8分
田雞: 做慣既角色,7分
雷凱欣: 2分都俾多佢
寧王(唔知叫咩名): 6分,角色冇乜演技,都係6分算

Overall: 3分 我果場女仲多過仔

-------------------------------------------------------
我是轉別人的。。懶得翻譯了:bz3:

----------------------------------------
枉我支持你咁大膽,仲係投資落香港3級片,仲要賣唔番上大陸播
到頭來你昆我?
成套戲,雷凱欣真係冇頭露點5秒,乜野"擁有36F巨乳的「香港波神」雷凱身目訓身飾演性愛大師,除o左三點露盡仲要大戰六名猛男,無底線演出,誓要將最激性愛場面立體呈現。難怪連CNN記者都問:「演員係咪打真軍?」"
http://www.vdonext.com/index.php ... &program_id=1051100,

有晒新聞做證
跟本乜都冇!!!我唔敢話冇頭露點既唔係雷凱欣,至少有0.5秒到係見到佢個樣除衫,快到我都唔知睇佢個樣定睇佢個胸好.
又話3點盡露,拎支假向左走向右走出來就當一點??咁你派上報紙既相已經露晒點啦?
個六名猛男係唔係鐵血戰士識隱形??點樣大戰??
o個幾個日本妹的確係好專業,呢點係我覺得成套戲唯一可以欣賞既地方
不過早知係咁我去買佢地4仔睇算
仲有你D乜野3D, 拎D飛刀子彈飛來飛去就叫3D,我都冇話可說,一早就無乜期望
成套戲又多SM,呢頭睇完靚女o個頭就睇血淋淋比人殺左,睇到慶烚烚又一盤冷水淋下來
大上大落咁,我真係唔多鐘意睇SM,睇到我好唔舒服

即係咁,我就當跌錢,叫你回水就冇可能
我對呢個戲好失望,滿心期待你點演繹雷凱欣對野,到頭來你比D咁既野我
成世人第一次入戲院睇3級片,睇完果然慶烚烚
-------------------------------------------------------------
歸納幾點
1,飛刀子彈神馬的都是3D,但是關鍵場面木有3D
2,雷凱欣露胸場面以瞬間計算,欺騙觀眾
3,此片挺血腥,口味挺重,估計喜歡SM的人才會喜歡
4,笑點不少
票价这么贵...我还不如去洗脚...
momo幫忙翻譯下:bz31:
唔係阿.咁垃圾!仲林住番去睇..屌..
港仔速速翻译:bz15:
看不懂耶

广电总局看后 压力很大:bz19:
就当把钱扔水里了吧 LZ都这样说了 搞得我都失去兴趣了
回复 8# Seager

组团去看:bz19:
还不如到夜店去看呢:bz16:
回复 9# 杨树

LZ都说了 这部片连AV都不如 我还是在家看AV算了:bz35:
看得好累,明白一点点,等雷锋同志翻译一下。:bz3:
回复 10# Seager
:bz2:
3D效果 有阿凡达 帅么:bz35:
想想也不好看了。
回复 12# 杨树

这两部片我都没看过:bz52:
果断留名。
LZ去电影院验证一下~~