[通知] WECN小組招募一批香港人加入

隨着2011Demo的推出,意味着新一年的DIY又再開始了。如無意外,今年我除了會繼續參與WECN小組補丁的制作外,亦曾繼續和小組合作制作港甲補丁。

為了不用在港甲補丁的甚麼事上都要麻煩小組,因此決定在此招募一批香港人加入小組學習DIY,建立一個長期和WECN合作的香港DIY組織。

報名要求:1  必須是香港人

2 做事以小組為重   

招募對象:  制作臉型(3-4人)

繪畫球衣(3-4人)

其他(球鞋,球場等)(2-3人)

報名者請回覆自我簡介及留MSN,我會自行挑選

*附上臉型部及球衣部報名要求:

评分

尤文蒂娜 + 59 上次那个画球衣的香港人呢,H开头的呢

坐沙发。前排支持,希望小组越来越优秀:bz11:

评分

冬菇mushroom -1 謝頂

板凳顶起:bz16:
第一個香港, 先留名

我平时留言都以简体中文的
问一下,2010官方都出繁体中文版了
WECN会以繁体中文版改成简体还是依旧以英文版去造补丁?
顶一下。。。
直接置顶比较好吧~?
自行顶起
本人對港甲沒興趣的
但我認為一些WECN補丁可以再造一個香港化的補丁,專門給香港玩家使用
(假若這裡要招募WENC香港DIY組織分部的話)

某一些方面可以香港化使WECN補丁更多面化
例如,粵語繁體位置圖標,粵語繁體儲檔球員名以香港地區為名
還有一些可參考我早前的什麼香港整合補丁
http://bbs.winning11cn.com/viewthread.php?tid=852142
只是個人整合,沒DIY含量, 所以我純粹給個意見而已 ...
帮顶一下
本人對港甲沒興趣的
但我認為一些WECN補丁可以再造一個香港化的補丁,專門給香港玩家使用
(假若這裡要招募 ...
Rkhor 发表于 2010-9-18 22:13

很好.我就是想做一個香港化的補丁,有冇興趣加入?
顶一下
很好.我就是想做一個香港化的補丁,有冇興趣加入?
冬菇mushroom 发表于 2010-9-18 22:15

原來你都係香港人
睇下WECN最新2011補丁如何先,睇下有咩野可以香港化
我DIY識既野唔多,所以都未知可以做d咩,驚加入左冇貢獻
不過我會關注住既,有需要自己識既就講下意見 同 因應自己DIY能力下睇下有冇野幫到手
{:1_148:}
自行顶起
其實wecn小組約有幾多香港人?
我只知高登個 D.Welbeck  係
原來仲有唔少 ..
咪得我同D.Welbeck
HC2166同陞唔係wecn小組既人