[原创] 在国外知名PES FANS论坛发帖求助ML联赛大BUG

大家看最后一图就可以了!
Hi,there,
This is jeremy.
I have been playing PES2013 ML using barcelona,there is one thing i confused is about ITEMS in the ML.
In the ITEMS mode, you can equip the stuff you bought in the SHOP, RIGHT?
Therefore, i bought three Personal Training All +3 which costs me 30000GP.
THEN, i want equip three PTA+3 into one player, the problem comes out!
In the equipment items, the third one is locked.
So, I would like to ask everyone's help, have you ever unlock the third one? If so, how do you manager do that?
thanks for a million!
jeremy liu

PS. there is a picture I captured from the game, which better explain it.

see the on the third column right side?

HOPE SOMEONE COULD SOLVE IT!

为什么第三个装备栏是锁着的呢?
得到了几个国外玩家的回复。

一南非哥们玩了三个赛季,第三个始终没解锁
还有一个支持本菲卡的哥们居然玩到了2019赛季,也没有解锁
这个哥们还郁闷这一代也没有相关信息介绍。
看看我们国内玩家有高手的吗?
谁知道?
PS 我发的帖子地址http://forums.pesfan.com/showthread.php?247265-HELP%21-PLZ%21-How-can-I-unlock-the-third-EQUIPMENT-ITEMS-%21
图太小
回复 2# 【R9】

马上重新传!
发个放大镜吧!!!
回复 4# 弘夜幽灵

可以了
看不懂
回复 6# 无奈的神

没关系 就看最后一个图 为什么解不了锁呢
目前还真听说有谁成功解锁了。。。
回复 8# wekjfbwfls

真的吗 谁做到的
我也到2019赛季了,解不了。。。。。也没有提示帮助什么的!
回复 9# bwlsw03

我去 少打了字【没】 纯属技术失误。。。
回复  wekjfbwfls

真的吗 谁做到的
bwlsw03 发表于 2012-9-25 22:02
听说是网战才可解开
据说正版才可以解锁
一直纳闷,以为多打几个赛季就能解锁