[原创] PES2010 V4.0中超+中甲+中乙自製整合大補(8.8更新,已放出下載,不喜勿進)

PES2010基於V4.0中超+中甲+中乙自製整合大補
一直電腦度都裝咗個PES2011,凈喺裝咗WECN 2.0 ,2.1升級補丁
保持住佢既處女之身,為既就喺等小組既傳說中3.0大補
差唔多等咗5個幾月了,仲未有聲氣
唯有自己DIY,整咗個PES2010V4.0中超+中甲+中乙版本既整合大補
送俾苦苦等待3.0,而又鍾意玩2010既朋友

更新內容:
2011賽季   16隊中超球隊球衣+重慶力帆球衣(感謝娜姐的2011中超球衣)+廣州富力球衣(本人ps技術差,由阿根廷球衣粗略改成)
2011賽季   中超球衣字體 (原創,但本人技術低下,唔識點改球衣同球褲既字體大小,有d會遮住咗個logo)
2011賽季   16隊中超球隊+廣州富力+廣東日之泉+重慶力帆+廣州青年(恒大二隊) 最新轉會名單,更新至2011中超二次轉會關閉
                球員數據都喺用小組數據庫,數據庫有既都加上了,冇既我自己都整埋
                歐洲轉會方面,冇郁過,八月底歐洲轉會窗先關閉,所以冇整,到時睇下整唔整了....
                臉型有的都在網上收集下來掛上去了,冇既都通過照片盡可能地貼上
                新增廣州青年足球隊(恒大二隊)替換青島海利豐
                新增廣州富力替換長沙金德
PES2010 V4.0中超+中甲+中乙自製整合大補(8.8更新,已放出下載,不喜勿進)
PES2010 V4.0中超+中甲+中乙自製整合大補(8.8更新,已放出下載,不喜勿進)

大師聯賽,中超聯賽完美替換法甲(乙級聯賽需自己手動替換中甲和中乙球隊)中間穿插中國足協杯賽事
乙級聯賽可以替換中甲中乙球隊,避免大師聯賽中,中超聯賽到後期比外國球隊侵佔~!!!
經一個賽季測試,暫時沒有發現問題
遲下補上連接~!!!
多謝大家支持
唔整唔知道,一整就知道,要整一個補丁花費既精力,心機真喺好多
我仲要得一個人整,好多時真喺唔想再堅持整落去噶
希望大家明白小組整補丁俾大家都唔喺容易既事,希望大家可以體諒小組既辛苦
繼續期待小組既PES2011 3.0補丁

好多人都叫我續檔,但喺因為球場版權問題,所以之前既資源唔再放出
見大家都咁需要,而家暫時放出另外一個資源
而家放出既資源,基本同之前一樣,但喺冇球場既相關文件(所以冇dt06.img  dt07.img和stadium.xml)球場需要用V4.0原版球場
下載地址:http://u.115.com/file/aq79ezrw

安裝方法: 版本基於PES2010 V4.0中超+中甲+中乙(其他版本,出現其他怪異現象唔負責)
              解壓文件后,將文件夾覆蓋到相應位置(最好將原來既文件夾刪除后,再複製,避免出現數據混亂,做好數據備份,唔喺後果唔負責)
      注意: dt06.img  dt07.img和stadium.xml 不用刪除!!!

仲有一個小bug(原本V4.0就已經有既問題)陝西主場助威聲,"浐灞必勝"呢句嘢有段時間會
卡住,狂:bz49:.....  望高手解決~

8.5更新:更新中甲北京八喜、湖北中博、湖南湘濤、貴州智誠隊徽
下載地址:http://u.115.com/file/e6kfvf1n

8.8更新: 修正部份球員與教練臉型衝突問題
             修正大連實德閻嵩臉型錯誤問題
             修正有個別球員重複問題
下載地址:http://u.115.com/file/e6ko0m8x

下次更新為歐洲部份主要球隊轉會

敬請留意,多謝支持~

评分

guti123 + 2 辛苦了
bobe77 + 99 辛苦!!

是沙发么
好啊
支持........
2012都快诞生了
支持........:bz49:
回复 4# 醉卧酒城

唉,冇辦法,小組又遲遲唔出3.0,為既只系玩下中超而已
支持一个,楼主能放个2010的原版么?
汗,我居然没找到在哪下载这个补丁
我擦。。这个要顶啊!!哪里下啊。。
楼主,系边度下载啊?
放出下载吧。
怎么没有资源啊
可惜了 是个中超的
好给力啊!
唉lz还不如跟亚洲那个小组做中甲中乙