曼城新老板出价3000万竞购贝尔巴托夫被接受!

马克休斯确认,热刺已经接受了曼城提出的贝巴转会报价,这笔报价被认为高于3000w英镑,现在曼城正在准备与贝巴谈论个人条件,马克休斯很可能亲自说服贝巴

我死了
现在盛传贝巴已经接受曼城提供的合同,周薪是……15W
最新消息是贝巴正和爵爷谈判,而皇马报价36M加入竞争!
36M - -,也就是3600万英镑(4500万欧元) :bz36: :bz36:
Manchester City's prospective new owner Dr Sulaiman Al-Fahim has revealed he has made bids for Valencia's David Villa and Stuttgart striker Mario Gomez.

阿联酋人太野了
:bz36: 现在贝巴正和爵爷谈。。这表示我联的报价也被热刺接受了(否则就是非法接触)
就看贝巴野心如何了,他说过想踢欧冠
Dr Sulaiman Al-Fahim, who is heading the Abu Dhabi United Group's takeover of the Barclays Premier League club, told PA Sport that he is "hopeful" a deal for Tottenham's Berbatov can be agreed before midnight after a fee of more than £30m was agreed.

"We have bids in for three players. There is Berbatov, but there is also David Villa and Mario Gomez. We have bids in for Villa and Gomez and I am waiting to hear whether we have been successful with those (offers).

曼城新老板确认报价求购过贝巴,比利亚和戈麦斯:bz2: :bz2:
BBC Sport can confirm that Real Madrid have not put in an offer for Dimitar Berbatov
SSN又说热刺并没有授权贝巴和曼联谈判。。
SSN - TOTTENHAM HAVE NOT GIVEN MANCHESTER UNITED PERMISSION TO TALK TO BERBATOV

Levy太即把贱了,我草
:bz5: 瓦伦西亚死也不卖给拜仁