[PS4] DFL OptionFile 2017 (FULL BUNDESLIGA 15.SEP.)完整德甲补丁

DFL OF 2017

- FULL BUNDESLIGA (emblems, kits, complete squads,manager, stadiums)
- FULL PREMIER LEAGUE, LA LIGA, SERIE B and LIGA NOS (emblems, kits, squads)
- ALL EMBLEMS for other teams (Championship, Serie B...)
- COMPATIBLE WITH FIRST KONAMI TRANSFER UPDATE

NEXT UPDATE:
This sunday.
More player faces for bundesliga, missing players, corrected some player name and add missing players

HOW TO:
- Drag "WEPES" to your usb drive
- In editor go to data management, import, import teams, selcet all and cross none of the both choices (or you'll lose transfers!)
- AGAIN import ONLY bundesliga teams with a cross at the second choice "players and squads"(需要德甲补丁import team之后,两个选项,第二个打勾。
DFL OptionFile 2017 (FULL BUNDESLIGA 15.SEP.)完整德甲补丁

Credits:
- Bundesliga Creation Thread Faces!
- Paul2478 for some Stats, PSD for some stats
- wehk Serie B and Championship Emblems/exports
- erzo77 Liga NOS exports
- Kits by angeltorero + friends

下载地址:[hide]
http://pan.baidu.com/s/1bo34kBP
WEPES.rar (4.55 KB, 下载次数: 14398)
作者漏掉的一个bin文件,补上
[/hide]

备注:这个补丁容量比较大,一次性导入会出错。建议分开来导。可以从06-xx.bin部分开始导入,导完了再导入其它的。导完所有bin之后才导入德甲补丁。(所以导入德甲之前那两个不要打勾)

以下国外玩家留言:

- Put the stuff on your USB, plug USB in PS4 go to edit mode
- Go to import teams and now start working in batches
- ONLY select files without an underscore "_" in front of the name, select for instance first only the files which start with "06"
- DON'T SELECT ANY OF THE DETAILED OPTIONS, just choose next.
- Wait for importing to finish and go back to main menu
- Not sure if you need to restart the game at this point in time
- Do another round like this until you reach the bottom of the team list
- THEN REIMPORT ALL THE GERMAN TEAMS AGAIN and ONLY select the second option in the detailed options screen (players & squads) as this will overwrite all the players in those imported teams. Since the German league is totally absent, this only needs to be done for the German League.
Sluuz is online now  Add to Sluuz's Reputation  Report Post         
yanyanqiqi 发表于 2016-9-15 20:32
兄弟 这个是在之前那个补丁上继续导入吗?

没有,完全新的。
lzhlpes 发表于 2016-9-15 20:37
之前已经导了jv那个补丁进去,可以单独再导德甲进去吗

最好删除之前补丁再导入
lzhlpes 发表于 2016-9-15 20:54
退出游戏在系统数据里把那个编辑的文件删了?然后导入的图片怎么删呢?

import那边delete image
lzhlpes 发表于 2016-9-15 21:04
感谢大神,把编辑文件删了,之前应用在线转会更新的数据不就没了,是不是要再应用更新一下

系统会自动更新的
yanyanqiqi 发表于 2016-9-15 21:12
看到这个英文说明好像比上次的简单一些 我在导入球队了 一会看下 两遍导入完球队 还用不用导入其他的

一共要分开几次来导入,不然会出错。

1.第一场导入其它bin之前,两个格子不要打勾(不然没有最新转会)
2.导完全部,再导入德甲,第二格子打勾
svt789 发表于 2016-9-15 21:17
话说导入的球队怎么删除。。。一直没找到

data management/import,export/delete images
博文 发表于 2016-9-15 22:01
导完所有bin之后才导入德甲补丁。德甲补丁是哪个呀?

测试安装中

DFL OptionFile 2017 (FULL BUNDESLIGA 15.SEP.)完整德甲补丁

aifu 发表于 2016-9-15 22:46
楼主,你说的:分三次安装 1.只安装数目bin 2.只安装abc bin除了德甲 3.安装德甲bin(第二格子打勾)

其 ...

德甲bin是这些,第三次导入才用 WEPES.rar (64.86 KB, 下载次数: 719)

发现一个问题,联网时德甲球队在友谊赛全部都是假球员。关掉网络才正常。

问题解决,如果联网玩拜仁,当选择拜仁球队是按R3(关掉在线数据)

南安普顿球衣修复
southampton.rar (4.54 KB, 下载次数: 371)
aifu 发表于 2016-9-15 22:59
多谢,所以第二次导入,挑出这15个文件不选,对吗?第三次只导这15个,然后第二个钩打上,就OK了。
请问 ...

对!正常

好事多磨,我1和2都正常,第三步选出15个德甲队导入过程中蓝屏了,请问有人和我一样吗? 然后我应该怎么做,重复第三步还是要重头开始导? 谢谢楼主,就差一点就成功了!  详情 回复 发表于 2016-9-15 23:21
tyb-tyb 发表于 2016-9-15 23:12
图片需要导入吗?还是只导入球队

导入球队就可以,分三次导
aifu 发表于 2016-9-15 23:21
好事多磨,我1和2都正常,第三步选出15个德甲队导入过程中蓝屏了,请问有人和我一样吗?
然后我应该怎么 ...

建议重新再导入,我也是第二次成功,导德甲就可以(第二格子打勾)
armizya 发表于 2016-9-15 23:28
做德甲前這要選那一個

第一和第二次两个都不要选,第三次导入德甲,第二格子打勾
koyrory 发表于 2016-9-15 23:51
为什么 我导了两次 进入除了德甲 其他球衣队徽都是混乱的

放开三次导入
koyrory 发表于 2016-9-15 23:57
第一次导入数值 第二次导入 ABC 第三次导入德甲
然后 进入 除了德甲都是乱的

你之前打补丁的数据全部又删除吗?